I 2022 udgav vi hos boostly den første udgave af Autismbladet i samarbejde med Landsforeningen Autisme...

Starten på et længere varende samarbejde, hvor der over de næste tre år skal udgives 6 magasiner til foreningens medlemmer og interessenter over hele Danmark.

EKSPONERINGSPLATFORM FOR EN UNIK MÅLGRUPPE

Tilføj din overskrift her

DISTRIBUERET TIL OVER

Medlemmer
0

EN LEVETID PÅ 1 ÅR, HVOR MAGASINET BRUGES I FORENINGENS MARKEDSFØRING

FAKTA & FORMÅL

Autismebladet er sat i verden for at promovere foreningens politiske arbejde og bringe nyheder og den nyeste viden til foreningens medlemmer over hele landet.

RESULTATER

FYSISK

Det fysiske magasin blev lanceret på Sikon Konferencen 2022 til konferencens cirka 2000 gæster - alle i en yderst relevant målgruppe for magasinets annoncører. Magasinet blev revet væk og rost til skyerne.

ONLINE EKSPONERING

I skrivende stund har magasinet over 3.000 visninger alene på vores digitale udgave - magasinet er også tilgængeligt på Landsforeningen Autismes hjemmeside, hvilket sender den samlede online eksponering af magasinet langt over de 3.000 visninger.

CLICKS, CLICKS, CLICKS

I magasinets online version, linker vi naturligvis til vores annoncørers hjemmesider - magasinets 34 annoncører har samlet fået over 1.000 clicks i skrivende stund.

TOPSCORER

Den annonce med flest clicks er Spektrumshop, der har fået over 200 clicks på deres annonce - ikke noget vanvittigt høj tal i sig selv, men her skal man huske på, hvert et click er 100% relevant i forhold til den snævre målgruppe.

KUNDEN SIGER...

Vi er meget tilfredse med samarbejdet...

Vi er meget positivt overraskede over samarbejdet. Vi var oprindeligt skeptiske - kunne det virkelig lykkes at finde så mange annoncører, at vi kunne få et magasin med tekster, layout og det hele…? Men det kunne det! Vi fik endda så mange annoncer, at vi nu står med et fantastisk flot magasin på i alt 100 sider! Undervejs har samarbejdet fungeret upåklageligt. Alle aftaler og deadlines er holdt til punkt og prikke. Vi har derfor besluttet at indgå samarbejde med Boostly om fremover at stå for vores medlemsblad på samme vilkår. Vi er meget, meget tilfredse med samarbejdet, det færdige produkt og de fremtidige muligheder.
Torben Dan Pedersen, sekretariatschef Landsforeningen Autisme