Reklamefilm, produktfilm, profilfilm, præsentationsvideo mv.

Video er en værdiskabende måde, at fange målgruppens opmærksomhed på. Det siges, at ét billede siger mere end 1000 ord. Fakta er, at ét sekunds video indeholder 25 billeder. Video er derfor en utrolig effektiv måde, at videregive information og budskaber på.

Din reklamefilm skal have et klart formål. Formålet kan f.eks. være at fremvise og sælge et konkret produkt, skabe interesse hos forbrugerne og øge trafikken på jeres website eller profilere virksomheden med et ønske om, at øge kundernes loyalitet over for jeres brand. Vi står klar til at rådgive jer omkring jeres næste film.

En brandvideo definerer virksomhedens værdier, visioner og identitet. Den profilerer virksomhedens styrker og kompetencer, og den fungerer som et digitalt visitkort.

Hos boostly hjælper vi vores kunder godt i gang med deres video marketing. Vi starter indledningsvis med en dialog omkring jeres ønsker og behov. Vi udarbejder en målrettet strategi for videoens indhold, samt markedsføringsplan og står for hele produktionen fra A-Z.

Vi tilbyder video marketing til konkurrencedygtige priser, og hvis ønsket er en omkostningsfri produktion, finansierer vi også gerne jeres næste film via annoncesalg til relevante aktører. Se nogle eksempler på videoer længere nede på siden.


Inspiration